Home | Aanmelden 
Vloeraanbieder.nl Vloerbedrijf

Vloerentip :

 

Vloertip

 

Sitemap ::
Disclaimer ::
Vloer : Parket
Voor degene die opzoek is naar een vloer met een natuurlijke uitstraling is parket het antwoord. Parket is verreweg de mooiste vloerafwerking in hout die er bestaat.

Parket kan op verschillende manieren worden gelegd en bestaat uit hardhout dat massief is of uit diverse lagen is opgebouwd. Een parketvloer wordt op een speciale manier geschuurd, gefreesd, gezaagd en gedroogd en bestaat uit verschillende soorten hout. Het oppervlakte wordt eerst geschuurd en daarna ge´mpregneerd, afgelakt of in de was gezet.Doordat hout snel de kamertemperatuur aanneemt voelt een parketvloer altijd warm aan. Ook de kleur en de houtsoort die u uitkiest heeft hier betrekking op. Het meeste in trek zijn op dit moment de lichte houtsoorten, zoals Beuken, Essen, Grenen, Esdoorn en licht Eiken. Niet alleen met kleur en met het soort hout maakt u uw parket persoonlijk maar ook met figuren kunt u een persoonlijk tintje aan uw parket geven.

Tot slot kan parket op verschillende manieren gemonteerd worden, zoals zwevend, verlijmd of gespijkerd. U leest het: wie kiest voor chique kiest voor parket.

 

 


 

Zoekmachine

 

Zoek een vloerbedrijf bij u in de regio